Честит девети рожден ден на Центъра за обществена подкрепа – гр. Свищов
Медиа:

На 01 юли, по повод рождения ден на Центъра за обществена подкрепа- гр. Свищов бяха наградени участниците в  🎨 КОНКУРСА за ДЕТСКА РИСУНКА 🎨 на тема:

„ПОДАРЯВАМ ТИ НАДЕЖДА“, организиран от ЦОП.

За разнообразяване ежедневието на подрастващите, мотивирането им към разгръщане на въображението и творческият потенциал всички участващи творби бяха публикувани на страницата на ЦОП, за да допринесат за настроението на всичките последователи на ЦОП. Творбите бяха оценени по възрастов принцип, а участниците в конкурса бяха деца на възраст между 5 и 15 години.

Всички отличени рисунки и имената на участниците са обявени в страницата на ЦОП  и получиха награди и благодарности лично от кмета г-н Генчо Генчев, зам.-кмета д-р Анелия Димитрова, както и от г-жа Румяна Кузева, Началник отдел „Образование“. Специална грамота с благодарност и принос, за активно участие получи г-жа Силва Христова, ст.учител в СУ „Н.Катранов“.

Най-вдъхновяващите творби бяха избрани от компетентно жури. Директорът на Център за обществена подкрепа г-жа Искра Гайдарова поздрави всички присъстващи и благодари на участниците в конкурса. Тя каза, че „отличените рисунки ще внесат своя бодър дух и надежда в болничните стаи на Детско Отделение на Свищовската болница. Защото всички #Заедно Можем!“. 🎨