Честит първи учебен ден! Център за обществена подкрепа

Уважаеми Директори на учебни заведения от Община Свищов,

Уважаеми учители и родители, скъпи ученици,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Първият учебен ден и откриването на новата учебна година, традиционно представлява един от най-вълнуващите и хубави празници за всеки българин! Това се корени във вековният стремеж на народа ни към просвещение!

Мили първокласници, днешният ден за Вас и семействата Ви е важен и специален! Прекрачвайки прага на училището Вие ще се срещнете с нов и интересен свят – изпълнен с възможности, нови личности, малко трудности и прекрасни преживявания! Предстои Ви интересна година, през която водени умело от своите учители ще откриете пълнотата на познанието! Пожелаваме ви любопитство, търпение и много успехи!

А на тези, които са вкусили от очарованието на училището пожелаваме успешна и ползотворна година! Вярвайте в себе си и се борете за целите си – ние се гордеем с Вас и Ви подкрепяме! Желаем Ви вълнуваща и незабравима учебна година, богата с нови знания и полезни умения!

Първият учебен ден е повод да засвидетелстваме, за пореден път, дълбокото си уважение към Вас, УЧИТЕЛИТЕ!

Уважаеми учители, пожелаваме Ви здраве! Пожелаваме Ви сили, за да съхраните енергията и вдъхновението си на професионалисти, осъзнаващи високата значимост на своята мисия – изграждането на знаещи и можещи личности, обществото на нашето бъдеще!

На Вас, родители, пожелаваме търпение и любов, с които да подкрепяте усилията на своите деца по пътя на тяхното образование, израстване и усъвършенстване!

УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

Източник:

Център за обществена подкрепа – гр. Свищов