Ден на подаръците 29 февруари под надслов:„ Денят за нас е подарен, нека всеки е дарен“

Свищов градът на първите, Свищов градът на дарителите. Нека всички ние дарители да станем и на някого радост да доставим.
За четвърти пореден път училищното настоятелство при детска градина “Радост“ гр. Свищов, съвместно с община Свищов Ви канят да се включите в традиционния ден на подаръците 29 февруари под надслов:„ Денят за нас е подарен, нека всеки е дарен.“
Идеята, която се ражда от детска градина“Радост“ още през 2008 година е на този ден всички желаещи фирми, учреждения, общински служби, институции, организации, училища, детски градини и други да разменят подаръци по между си , за да може всеки да получи и подари малко радост. Нека да запомним с добро този ден, па макар и малко да е то. Нека поспрем за малко забързаното ежедневие и посветим подареният ни ден на радостта, обичта и добротата. Всеки желаещ да се включи в празника е необходимо да подготви символичен подарък на стойност около 50 лева. А жребий теглен от дете ще покаже кой на кого ще подари и от кого ще получи мъничко радост. Желаещите да се включат в празника, който ще се състои на 29 февруари от 10 часа в читалището, трябва да заявят желанието си на телефон: 0884303159 и 063160902 на детска градина „Радост“ до 26 февруари.
А всички, които имат рожден ден на 29 февруари са поканени като почетни гости на събитието и тъй като е празник, а на празник е важно да се веселим, децата от детска градина „Радост“ ще се погрижат за празничното Ви настроение.

По информация на ДГ „Радост“