ДГ „ЗОРНИЦА“ С. ОРЕШ ЧЕСТВА СВОЯ  75-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ
Медиа:

75 години по 11 месеца в годината, това е мястото, в което ехти детска глъч, кипи от учителски ентусиазъм и от което струи родителска подкрепа и помощ. ДГ „Зорница“ е делото, което  обединява през годините  хиляди хора – учители, деца, техните родители, служители, общественици. Обединява  ги с онази невидима за очите нишка, която се чувства и се носи само в сърцето, защото всички  заедно са градили и продължават да градят своята детска градина , градината на децата си и на техните деца.

Годишнината бе отбелязана с пъстър празник, а в центъра на програмата бяха талантливите деца групите в селата Ореш, Драгомирово, Морава, Овча Могила. С много песни, танци и сценки малчуганите зарадваха многобройните гости, а самите те по-късно се забавляваха с Емо, Деси, Жоро, Силвето и Фъзи от „Малка театрална компания“.

Сред официалните гости на празника бяха д-р Анелия Димитрова-заместник кмет на община Свищов с ресор „Управление на европейски проекти и образование“, г-н  Марин Крачунов- кмет на с. Драгомирово, г-н Петко Божанов – кмет на с. Морава, г-н Любомир Иронов – кмет на с. Ореш, г-н Росен Маринов, директор на дирекция „Култура и културно наследство“, г-жа Румяна Кузева – началник на отдел „Образование“, г-жа Йорданка Мендева – дългогодишен директор на ДГ Зорница“ и др.

 

Галерия