„ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ” В СПГ „АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ“
Медиа:

На 10 май 2022 в първия от поредицата „Дни на отворените врати“ в СПГ „Алеко Константинов“ посрещнахме нашите приятели от ОУ „Филип Сакелариевич“, техните родители и учители!

Нашите гости се запознаха с многообразието от професии, по които ще обучаваме през следващата учебна година: техник по транспортна техника, ресторантьор, готвач, техник на електронна техника, техник-технолог в дървообработването и електромонтьор. Те разгледаха учебните кабинети, работилниците и изградения към гимназията STEM център. Опитаха свежата домашна лимонада, приготвена от нашите бармани, вкусните еклерчета и американски палачинки, дело на младите ни кулинари!

СПГ „Алеко Константинов“ е гимназия с традиции в сферата на професионалното образование, а за екипа от педагози е мисия да подготвят младите хора за успешна реализация на пазара на труда. За целта ние влагаме внимание, индивидуален подход, разбиране и любов!

Каним всички желаещи да посетят гимназията до края на седмицата – 13.05.2022г., а и след това. С радост ще ви покажем кулинарни изкушения, шедьоври в мебелното производство, стил в модата и още много!

 

По информация на Галя Недялкова, СПГ „Алеко Константинов“

 

Искате ли да споделите Вашето мнение по тази новина? Пишете ни на obrazovanie@svishtov.bg  или коментирайте на страницата ни във Facebook