#ErasmusDays Еразъм Дни 2020 в СУ „Николай Катранов“
Медиа:

#ErasmusDays
На 15 и 16 октомври в училището се проведе инициативата „Еразъм дни 2020“ (ErasmusDays), която цели да отбележи огромното положително въздействие на Програма „Еразъм+“, едновременно във всички държави по света, които участват в Програмата.
Събитието популяризира европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие на проектните резултати и значението на Програма „Еразъм+“ в рамките на няколко предварително определени дни, така че да бъдат видни и достъпни за гражданите, бизнеса, медиите и отговорните за формирането на политиките в сферата.
Поради извънредните обстоятелства, свързани с Covid-19, през настоящата година се насърчава провеждането на виртуални събития и изложби.
По случай „Еразъм дните“ в СУ „Николай Катранов“ ученици от 2 В клас с г-жа Петя Попова, от 5 А клас с г-жа Елена Илиева и от 6 Б клас с г-жа Маргарита Петрова направиха изложба с рисунки и изработиха табла. Рисунките показват виждането за програмата през призмата на детските очи. Таблата илюстрират снимки с дейности по различни международни проекти, в които е участвало училището.

Източник: СУ „Николай Катранов“