ГОТОВИ СМЕ ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО!
Медиа:
Община Свищов ще се включи в най-мащабната доброволческа инициатива в България – „Да изчистим България заедно“
✅На 16 септември 2023 г. община Свищов ще се включи в доброволческата инициатива „Да изчистим България заедно“, инициирана от bTV Media Group. Кампанията е насочена към усърдието и енергията, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата. Тази година най-мащабната национална доброволческа кампания у нас, ще се проведе под наслов „ГОТОВИ СМЕ!“.
📌 В срок до 17 ч. на 12 септември 2023 г. може да заявите своето участие на място, в сградата на Община Свищов, като посочите територията, която ще е обект на почистване, лице за контакт, както и да предоставите информация за брой участници. Ще бъдат осигурени чували за смет, ръкавици, както и техника за извозване на отпадъците.
Във връзка с акцията, Община Свищов е създала организация, като в определените райони ще има представители на общинската администрация със задача да координират и подпомагат групите доброволци по почистването.
📞 За контакти с общинската администрация по въпроси, свързани с кампанията „Да изчистим България заедно“ може да се обръщате към г-жа Любомира Петрова – тел. 0631/ 60 949; г-жа Маргарита Перникова – тел. 0631/ 60 991.
От името на кмета на Община Свищов Ви приканваме да вземете дейно участие в инициативата, което ще допринесе за поддържане на чиста и приветлива жизнена среда. Всеки от нас може да даде принос за опазване на природата, а със своя пример да възпитаваме и децата към отговорно екологично поведение.
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ