„Интеракт“ награди четвъртокласници от СУ „Николай Катранов“
Медиа:

Младите ентусиасти от “Интеракт клуб” – град Свищов започнаха реализацията на нов проект с хуманитарна насока. Дейностите по проекта стартираха със събитие в СУ „Николай Катранов“.

Президентът на младежкия клуб Тонислав Борисов, заедно с членовете на организацията Елина Симеонова и Йоана Христова,  подариха спортни принадлежности на IV a клас, с класен ръководител г-жа Ценка Димитрова.

В този клас се обучават ученици с изявени таланти в областта на науката, изкуството и спорта. Класът завърши с отличен успех изминалата учебна година и е сред рекордьорите на училището по брой завоювани златни медали. Вниманието на младежите от „Интеракт“ към IV a клас бе привлечено най-вече и от активната благотворителна дейност, която развиват малките ученици.

По време на срещата президентът на клуба Тонислав Борисов изнесе мотивационна реч пред децата, призовавайки ги да продължават да дават всичко от себе си и да се стараят максимално в училищните и извънучилищните дейности. Учениците и техният учител бяха поздравени за постигнатите високи резултати и от директора на училището г-н Генади Иванов, който придружаваше младежите от „Интеракт“.

Събитието завърши с обща снимка на класа и гостите.

 

Информацията е предоставена от СУ „Николай Катранов“