„Лице в лице с конфликтите” – уебинар за студенти от поредицата „We know, you grow”

Уважаеми студенти,

Заповядайте на безплатния ни уебинар от поредицата „We know, you grow”, който ще се проведе на 25.02.2021. Участието в уебинара е безплатно, с предварителна регистрация до 24-ти февруари 2021 г. на следния линк: https://form.jotform.com/210312912264343

Лице в лице с конфликтите – или как да усъвършенстваме търпение си и начина, по който реагираме при конфликти. Именно това ще научим във втория уебинар за 2021 г. на Kaufland България.

Темите, които ще разнищим са:

Какво са конфликтите и защо имаме склонност да ги избягваме?
Какви са последствията от замитането на конфликтите под килима и игнорирането им?
Какво е общото между ценностната ни система и конфликтите? Кои въпроси е добре да си зададем, за да започнем да ги управляваме по-ефективно?
Няколко лесни и ефективни техники за ефективно управление на конфликтите, базирани на емоционална интелигентност.
В ролята на лектор се завръща добре познатият на феновете на We Know, You Grow Васил Калудов. Той е Soft Skills Trainer в екип „Обучение и развитие” в Kaufland България. Васил има 5-годишен опит в сферата и споделя, че най-ключовото умение за него е „да можеш не само да подбереш най-важната и полезна информация от собствения си опит и от този на експертите по конкретната тема, но и да съумееш да я представиш по такъв интересен и завладяващ начин на хората, че да посееш семенцето в съзнанието им и то лека полека да започне да дава плодове”. Вярва, че няма човек на тази земя, който да не иска да учи и да се развива, и е благодарен и щастлив, че чрез професията си може да допринася за този процес.

Ако ви е по-удобно, може директно да използвате информацията от фейсбук ивента ни: https://www.facebook.com/events/511192609844045/