Довиждане, любимо училище!
Медиа:

Празничният 25-ти юни  бе отбелязан  от СУ „Николай Катранов“.  Зрелостниците донесли много поводи за гордост и отличия през годините напуснаха своите класни стаи с добри чувства, незабравими спомени, в очакване на светло бъдеще.

Традиционно кметът на община Свищов г-н Генчо Генчев награди всички ученици, които през последната година са завършили с отличен успех в различни направления.

Да уважат зрелостниците на събитието присъстваха още: зам.-кметът д-р Анелия Димитрова, както и началник отдел „Образование“ г-жа Румяна Кузева и г-н Росен Маринов, директор “Култура и културно наследство”.

Освен дипломи и сертификати зрелостниците и техните учители получиха и поздрави, значки и  грамоти, предоставени от ръководството на Община Свищов.

Почетна награда „Зрелостник на годината“  на основание  чл.6, ал.1, т.6 и чл.59 от Наредбата за символите, почетните знаци и отличията на Община Свищов се присъди на Любомира Петкова Димитрова, завършила с отличен успех 6.00 и за издигане престижа на свищовските училища.

Учениците получиха поздрави и дипломи за завършено средно образование от директора на училището г-н Генади Иванов, както и от двамата класни ръководители  г-жа Роза Кръстева и г-н Йордан Димов

 

А ето и останалите отличени ученици в различните направления:

Габриела Василева Стоянова– награда от Кмета

Томислав Веселинов Радев – награда от Кмета

Елена Бориславова Иванова – награда от Кмета

Любомира Петрова Димитрова – направление „Наука“

Никол Руменова Борисова – направление „Изкуство“

Иво Петров Иванов – направление „Спорт“