На гости в село Русаля
Медиа:

Китното село Русаля е приело в сърцето си шепа малчугани, развиващи своите дарби в Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“. Екипът на Детска градина „Чиполино“ заедно с родители на деца посещаващи детската градина поде инициатива за набиране на помощи и подпомагане дейността на училището. Така, в един слънчев октомврийски ден имахме удоволствието да се срещнем с основателите на училището, възпитаниците му и техните ментори.

Всеки ден в това училище, двадесет и седем талантливи и даровити деца от първи до шести клас имат възможност да получат абсолютно безплатно качествено образование и възпитание. Всички работещи там полагат усилия за запазване, развитие и усъвършенстване на природния потенциал на децата и да го превърнат в капитал за тяхното бъдеще, да осигурят индивидуален подход на работа, професионална грижа, отлична база и среда изпълнена с уют, спокойствие и любов. Предоставят на децата най-добрия екип от учители, ментори, експерти и вдъхновяващи творци, които водят децата към себепознание и себеизява, съдействат за израстването на добри и умни хора, които мотивирано и със самочувствие ще реализират своя професионален и житейски старт.

Една незабравима, вълнуваща среща, която остави отпечатък в сърцата на всички и пробуди у нас много размисли. БЛАГОДАРИМ на родителите за отзивчивостта, ентусиазма и съпричастността към общата ни инициатива, която вярваме, че няма да бъде последна.

Станете част от нашата инициатива, като посетите адрес: http://www.rusalya.org

 

Информацията е предоставена от ДГ „Чиполино“