НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА Г-ЖА РУМЯНА КУЗЕВА, НАЧАЛНИК ОТДЕЛ „ОБРАЗОВАНИЕ“
Медиа:

На 16 декември 2022 г. в гр. София Синдикатът на българските учители връчи традиционните си годишни отличия. На церемонията по награждаването  присъстваха лидерът на синдиката д-р ик.н. Янка Такева, президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентите Тодор Капитанов, Огнян Атанасов, социални партньори, синдикални лидери, отличените в различните категории  на конкурса.

Националният конкурс „Най-добър социален партньор“ се провежда за втори път, конкуренцията е голяма, тъй като  номинираните  за приза са представители на  администрации от цялата страна, а наградите са три.

Сред отличените трима е г-жа Румяна Кузева, началник на отдел „Образование“, която получи национална награда за постигнати резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2022 г.  и личен принос за развитие и усъвършенстване на  социалното партньорство.

 

Ние, служителите в отдел „Образование“,  поздравяваме г-жа Кузева за полученото отличие,  пожелаваме ѝ здраве и благополучие.

Думите на Алберт Айнщайн „Успехът е резултат на любопитност, концентрация, постоянство и самокритика.“, важат с пълна сила за г-жа Кузева, която освен високо квалифициран професионалист е и всичко изброено и затова  името на ръководения от нея отдел е синоним за качествена дейност, компетентност и коректност.