Онлайн уебинар „Управление на проект с постигане на реален резултат“, 21 април

Уважаеми студенти, преподаватели и приятели на JA,
За пета поредна година, програмата „Дай старт на успеха“ ще ви подкрепи в развитието на личностни и бизнес умения в класната и извън стая. Стартира серия от уебинари на тема бизнес умения, които ще се проведат в периода април-май 2021 година. Тази седмица на 21 април 2021 г. от 15.00 часа стартираме с епизод 1 за годината на тема „Управление на проект с постигане на реален резултат“. Практически съвети и безценна информация ще дадат:

Калина Лозанова, ръководител „Управление на програмни продукти“, Coca-Cola Hellenic Group IT Services. Повече за нея:
„Първият ми работен ден започна с ‘team building’, в който бяхме поставени пред различни предизвикателства – от катерене по скали и каране на кану, до търсене на съкровище. Открихме го доста бързо, благодарение на съвместната ни работа като един екип.“ Така преди близо 10 години започва професионалното пътешествие на Калина в Кока-Кола Хеленик, а днес е част от един от двата центъра за споделени услуги на компанията, базирани в София. В него, тя преминава през различни позиции, които й дават възможност да се запознава и работи със специалисти от различни държави. За нея, основна движеща сила винаги са били нуждите на клиентите и по какъв начин, чрез новите технологии може да бъде подобрено качеството на услугите на компанията.

Нели Костадинова, ръководител „Управление на програми“, Coca-Cola Hellenic Group IT Services. Повече за нея:
Първото искрено желание на Нели е да бъде учител по биология и химия, каквото впоследствие е и нейното образование. Професията й я отвежда в друга сфера – да ръководи проекти в сферата на Информационните технологии, а опитът и преминава в телекомуникационния и банковия сектор. Днес Нели ръководи ИТ проекти в любимата й Кока-Кола Хеленик – в единия от двата центъра за споделени услуги на компанията, базирани в София. „Всички тези области са достатъчно далеч една от друга, за да мога да ви уеря, че никога не е късно да взимаш решения, да рискуваш, да се променяш, следвайки новооткрити качества и нови стремежи и желания“, споделя Нели.

Кога? 21 април 2021 (сряда), Начало: 15.00 ч.
Къде? Oнлайн, след регистрация на https://form.jotform.com/jabulgaria/YE2021

Инстрикции за включване в деня на уебинара:
Регистрирайте се ТУК и последвайте линка, който ще получите на посочения email.
Изберете дали искате да се включите през web версията на Microsoft Teams или свалете приложението.
Напишете името си и натиснете JOIN.
ЩЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!