ОЩЕ ЕДНА ГРУПА ПРИКЛЮЧЕНЦИ ПОКОРИ СВОЕТО НИВО В НАГРАДАТА
Медиа:

В периода 30.06.-02.07.2022 г. още една група приключенци успешно покориха своето ниво в Наградата!

Нашите сребърни момичета и момчета за първи път бяха сред дивата природа и си подариха невероятни преживявания!

Маршрутът в Централен Балкан в района на Видима и хижа Плевен беше изпълнен с красиви гледки, незабравими срещи и неочаквани препятствия, но 20 участници в Наградата се справиха отлично и доказаха своя дух и мотивация за приключения. Трите отбора бивакуваха и си приготвяха сами храната, като си бяха  разпределили задачите в екипа.

Посрещнаха утрото на 1 юли – Джулай Морнинг в подножието на връх Ботев  и огрени от първите слънчеви лъчи потеглиха към прохладата на гората и реката. 

Прекрасното време ги съпътства през цялото пътуване, а супервайзорите им бяха подкрепа  за успешното справяне с предизвикателствата. Неотлъчно до тях беше и медицинската сестра Мариета Цветанова – благодарим!

Благодарим на стопаните на хижа „Плевен“ за гостоприемството!

Огромни благодарности за управителя на почивна база „Община Свищов –Видима“  Валери Стойнев, който вече е приятел на Наградата и ще очаква следващите ни пътувания!

Специални благодарности на фирма „Биляна“ ООД и нейният управител Лефтер Лефтеров, които повярваха в нашата кауза и допринесоха с дарението си за спокойното и сигурно пътуване!

 

По информация на СУ „Димитър Благоев“