Първо място в индивидуалното класиране и пето място в отборното класиране по тенис на маса за отбора на Синдикат на българските учители – гр. Свищов в Шестнадесетата международна учителска спартакиада 2020 с участието на  г-н Генади Иванов, директор на СУ „Николай Катранов“ и г-н Марио Якимов, ст. учител по ФВС в СУ „Цветан Радославов“
Първо място в индивидуалното класиране и пето място в отборното класиране по тенис на маса за отбора на Синдикат на българските учители – град Свищов в Шестнадесетата международна учителска спартакиада 2020 – със специалното участие на г-н Генади Иванов, директор на СУ „Николай Катранов“ и г-н Марио Якимов, ст. учител по ФВС в СУ „Цветан Радославов“, завоювал първото място в индивидуалното класиране.
Престижното спортно събитие, което ежегодно се организира от СБУ, се проведе между 1 и 6 септември 2020 г. в курортен комплекс Албена и протече под патронажа на г-н Бойко Борисов, министър-председател на Република България, д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, г-н Пламен Димитров, президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и г-жа Сюзан Флокан, директор на Европейския синдикален комитет по образование.
Поздравления за свищовския отбор и честити награди!