ПЕТ ОТБОРА НА СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ“ ПРЕДСТАВЯТ ОБЛАСТТА В ЗОНАЛНИТЕ ПЪРВЕНСТВА НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ
Медиа:

Общо с осем отбора – победители в различните видове спорт, СУ „Николай Катранов“ представи община Свищов в oбластните кръгове на Ученическите игри, като пет от отборите се класираха първи и продължават към зоналните кръгове, а останалите три – заеха престижното второ място, преборвайки силна конкуренция.

В състезанието по тенис на маса, състояло се в Полски Тръмбеш, отборите на СУ „Николай Катранов“: момчетата 5-7 клас и юноши 8-10 клас, с треньор г-жа Мейджан Шабанова, завоюваха първо място и ще представят област Велико Търново на зоналното първенство.

Отборът по баскетбол на СУ ,,Николай Катранов“, девойки 8-10 клас, с треньор г-н Виктор Симеонов се класира на първо място в областния етап, игран в Горна Оряховица и също продължава към зоните.

В областните игри по хандбал в Горна Оряховица, девойките 8-10 клас и девойките 11-12 клас на СУ „Николай Катранов“, с треньори г-н Виктор Симеонов и г-жа Милена Блажева, превзеха първите места и ще се състезават в зоналното първенство.

Поздравления за всички наши областни победители и успех на предстоящите зонални състезания!

Отборите ни ще представят област Велико Търново в Зона II на Ученическите игри – където, освен най-добрите отбори от старата столица, сили ще премерят и състезатели от още три области: Плевен, Ловеч и Габрово.

Поздравления за доброто представяне и на останалите ни три отбора, които се класираха на второ място в областните кръгове: по хандбал, юноши 11-12 клас и двата отбора по шахмат, с ръководител г-н Христо Христов (5-7 клас и 8-10 клас).

 

Източник: СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ“