Покана – Конкурс на „Нестле за по-здрави деца“

Имаме удоволствието да Ви поканим на официалното награждаване за конкурса на националната образователна програма „Нестле за по-здрави деца“. На събитието ще бъдат наградени трите най-активни училища и детски градини от цялата страна, които са взели участие в програмата през учебната 2019/2020 г.

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА НА „НЕСТЛЕ ЗА ПО-ЗДРАВИ ДЕЦА“ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ, КОЯТО ЩЕ БЪДЕ ВЛОЖЕНА ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА СРЕДАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНИ/УЧИЛИЩЕТО и дългосрочното възпитаване на култура на балансирано хранене и активен начин на живот у децата. НА ФИНАЛА СЕ КЛАСИРАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА УЧИЛИЩА ОТ 8 ОБЛАСТИ И 10 ГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО – СОФИЯ, ЛОВЕЧ, БОТЕВГРАД, ВРАЦА, РАЗЛОГ, ПЛЕВЕН, ЛЯСКОВЕЦ, БЕЛОЗЕМ, С. ЛОЗЕНЕЦ (ДОБРИЧ), С. МАРКОВО (ПЛОВДИВ). ФИНАЛИСТИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ОТ СВОЯ СТРАНА ОТ 8 ОБЛАСТИ И 9 ГРАДА, ОТ КОИТО- СОФИЯ, ВИДИН, ВАРНА, СТАРА ЗАГОРА,БЛАГОЕВГРАД, ВРАЦА, КЮСТЕНДИЛ, ЛЯСКОВЕЦ И С. ЗВЕЗДИЦА (ВАРНА).

Събитието ще проведе изцяло ОНЛАЙН ПРЕЗ ПЛАТФОРМАТА MICROSOFT TEAMS НА 30.11.202 (ПОНЕДЕЛНИК) от 10:00 до 12:30. ЗА ВАШЕ УДОБСТВО МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ САМО ЗА САМОТО НАГРАЖДАВАНЕ, КОЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТ 12:10 ДО 12:30. МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ ОТ ТОЗИ ЛИНК: HTTPS://BIT.LY/2JBHABG

Nestle_za_po-zdravi_deca-Konkurs-Pokana

Източник: Нестле Югоизточен пазар