ПОРЕДНО ОТЛИЧИЕ ЗА ПРОЕКТ НА ТЪРГОВСКАТА ГИМНАЗИЯ

Точно на Коледа излязоха резултатите от националната класация на EDUTECHFLAG: „Търси се SuperSTEM България 2021“. От търговската гимназия съобщиха, че в категория учители, като Digital Excellence са отличени: г-жа Юлия Величкова, д-р Теодора Спасова, г-жа Диана Илиева-Атанасова, г-н Цветелин Борисов.

SUPER STEM учител (DIGITAL EXCELLENCE) е учителят, който насърчава учениците да се интересуват и любопитстват в областта на информационно-комуникационните технологии/програмирането/софтуерните технологии и други активности, свързани с дигиталните ресурси и инструменти в училище.

Наградата е плод на двегодишния труд на екипа от учители, осъществили идеята за STEMB – STEM + Business кабинет в училище. Кабинетът вече е факт и в него учениците са провокирани още по-добре да развиват своя умствен, предприемачески и бизнес  потенциал.

В категория ученици е наградена Александра Павлова от VIII а клас, с проекта й „EGDance“. Той ще бъде включен в следващото издание на онлайн книгата „STEM ученически проекти“.

От гимназията изказаха поздравления на всички наградени!

 

По информация на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“

 

Искате ли да споделите Вашето мнение по тази новина? Пишете ни на obrazovanie@svishtov.bg  или коментирайте на страницата ни във Facebook