Поздравление от Ректора по случай настъпващите Коледни и Новогодишни празници

Уважаеми колеги,

скъпи приятели и възпитаници на Стопанска академия „Д. А. Ценов” – Свищов,
В навечерието на светлите Рождественски празници, с изключително вълнение се обръщам към всички Вас, които сте неразривна част от академичния социум на нашата Алма матер!
От векове хората посрещат Новата година с пожелания за здраве, късмет и успехи. Годината, която изпращаме, ни постави в едни съвършено различни условия, които безвъзвратно промениха фокуса в дневния ред на света, на обществото ни, предпостави ускореното темпо за въвеждане на нови технологии на работа, общуване, учебен процес. И отново изключителният екип на Стопанската академия доказа, че е на висотата на предизвикателствата, пред които беше изправен и е сред първите, въвели съвременните обучителни, административни и творчески процеси. Безусловно доказахме, че успехът е постижим, ако всички ние, като общество, като хора на духовността и образованието, продължим да вървим непоколебимо през нелеките времена, в които живеем.
В предновогодишните мигове пожелавам на всички Вас, скъпи наши студенти, колеги, партньори, спомоществователи, приятели на свищовската Алма матер, здраве, жизненост, увереност, надежда и благоденствие!

Честито Рождество Христово и щастлива Нова година!
Проф. д-р Марияна Божинова,
Ректор на СА „Д. А. Ценов”