С ръчно изработени картички и музикален поздрав малчуганите от ДГ „Чиполино“ зарадваха възрастните хора от  новооткрития Център за грижа за възрастни хора в невъзможност за самообслужване „Св. Иван Рилски“ – Свищов
Медиа:

На 1 октомври в новооткрития Център за грижа за възрастни хора в невъзможност за самообслужване „Св. Иван Рилски“ – Свищов отбелязаха за първи път Международния ден на възрастните хора. За да поздравят потребителите по повод техния празник, Центъра посетиха кметът на Свищов д-р Генчо Генчев, ресорният зам.-кмет д-р Анелия Димитрова и ръководителят на общинска служба „Социални дейности“ Анелия Димитрова.
Гостите бяха посрещнати от директора на Центъра Светлана Иванникова, която приветства домуващите и даде думата на кмета на Свищов. Д-р Генчев отправи топли думи към възрастните хора като им благодари за положения през годините труд за изграждането и развитието на страната, и изрази своята почит и преклонение пред тях. Той подчерта, че общинското ръководство няма да спре да създава благоприятни условия, благодарение на които възрастните хора да се чувстват по-добре и да бъдат по-спокойни.

В празничния ден малчугани от ДГ „Чиполино“ зарадваха възрастните хора с музикален поздрав и ръчно изработени от тях картички, които бяха поднесени на всеки един от потребителите на Центъра.