„SCHOOL ESPORTS LEAGUE“ С ДАРЕНИЕ ЗА СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ“
Медиа:

СУ „Николай Катранов“ получи дарение – компютърна периферия, от първата по рода си в България Училищна лига за елекронни спортове „School Esports League (SEL)“. Дарението e за близо 2 800 лева и включва по 15 броя мишки, клавиатури и падове, с марка „Logitech G“. Те ще бъдат монтирани и ще се ползват от всички ученици в компютърната зала, където тренират училищните отбори, участващи в Лигата.

СУ „Николай Катранов“ в град Свищов се включи в третия сезон на „School Esports League“ в началото на учебната година, като сформира клуб за занимания по интереси „Гейминг концепции“ с ръководител г-н Николай Георгиев.

В състезанието по електронни спортове катрановци се представят и в двете игри, по които се провежда Лигата: „League of Legends“ и „Counter-Strike: Global Offensive“. Сформирани са два отбора с ученици от 10, 11 и 12 клас, чиито капитани са дванайсетокласниците Крум Крумов и Емил Александров.

Сърдечно благодарим за хубавите подаръци на на Лигата и специално на нейния основател г-н Иван Кинчев за професионализма и доброто партньорство!

Надяваме се хубавият жест да мотивира още повече нашите момчетата и те уверено да продължават с победи напред към финалите на състезанието!

 

 

Източник: СУ „Николай Катранов“