ШАМПИОНСКА ТИТЛА И МЕДАЛИ ЗА СБУ – СВИЩОВ  ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА УЧИТЕЛСКА СПАРТАКИАДА
Медиа:

Осемнадесетата международна учителска спартакиада се проведе от 30 август до 04 септември 2022 г. в к.к. Св. Св. Константин и Елена. Събитието се организира под патронажа на д.ик.н. Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители, г-н Пламен Димитров – президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) и г-жа Сюзан Флокан – европейски директор на Европейския синдикален комитет по образование.

За поредна година в престижното учителско състезание се включи и отборът на СБУ – Свищов, воден от директора на СУ „Николай Катранов“ г-н Генади Иванов.

Свищовските учители вече са с доказан авторитет в дисциплината тенис на маса. Тази година мъжкият отбор се класира трети на финала след достойно представяне във всички срещи.

Отборът на жените, в състав г-жа Мейджан Шабанова и г-жа Галя Иванова, завърши четвърти, като в индивидуалното класиране при жените г-жа Шабанова стана абсолютен шампион на финала след категорични победи.

Състезателите на СБУ-Свищов благодарят на фирмите спонсори, благодарение на които се осъществено участието им в Спартакиадата.

 

По информация СУ „Николай Катранов“