СПГ „Алеко Константинов“ взе участие в Национална Кулинарна Купа на България с дебют на Цветелин
Медиа:

След отлагане на състезанието миналата година се взе решение Национална Кулинарна Купа на България да се проведе от 13 до 15 Май 2021 в Интер Експо Център, гр.София.
И тази година по традиция се състоя Панорама за “Най-добър млад готвач”, ”Най-добър млад хлебар – сладкар”, “Най-добър млад сервитьор“ и “Най-добър млад барман“ на Министерство на образованието, младежта и науката.

Състезателите имаха възможността да участват в повече от една категория.

Състезанието, се проведе и журира при стриктно съблюдаване на правилата на Световната Асоциация на Готварските Гилдии /WACS/. Всяка категория ще бъде оценяване от професионално жури, което ще бъде обявено предварително.
ОРГАНИЗАТОР е Българска Асоциация на Професионалните Готвачи (БАПГ).
Категориите са: КУЛ. ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ 2021, ГОТВАЧ НА БЪЛГАРИЯ 2021, ПИЦА ШАМПИОНАТ 2021, НОВ ПРОЧИТ БЪЛГАРСКА НАЦ. КУХНЯ, ПАСТА – ИНДИВИДУАЛНА КАТЕГОРИЯ и ТЕЛЕШКО – ИНДИВИДУАЛНА КАТЕГОРИЯ.

СПГ „Алеко Константинов“ взе участие в Панорамата ”Най-добър млад хлебар – сладкар”. А своя първи дебют направи Цветелин Петров в категория „Най-добър млад хлебар-сладкар“ на България и се класира в Топ 10! Поздравления, Цецко, за мотивацията и старанието! Гордеем се с теб!