СРЕДЕН УСПЕХ ОТЛИЧЕН НА ИЗПИТА ПО БЕЛ И МНОГО ДОБЪР ПО МАТЕМАТИКА на Националното външно оценяване демонстрираха четвъртокласниците на СУ „Николай Катранов“
Медиа:

СРЕДЕН УСПЕХ ОТЛИЧЕН НА ИЗПИТА ПО БЕЛ И МНОГО ДОБЪР ПО МАТЕМАТИКА на Националното външно оценяване демонстрираха четвъртокласниците на СУ „Николай Катранов“!
Отлично представяне на НВО – IV клас за катрановци!
Явилите се на изпитите 68 ученици са показали среден успех ОТЛИЧЕН на изпита по български език и литература с 49 шестици и 18 петици, и среден успех МНОГО ДОБЪР на изпита по математика, където има общо 14 шестици и 28 петици.
С максимален резултат от 50 точки на изпита по БЕЛ са Ивон Ивайлова Иванова и Кристиян Пламенов Петков от IV „в“ клас, и Петър Мирославов Мирчев от IV „а“ клас.
За пореден път катрановци показаха отлична подготовка и високи резултати! Адмирации за чудесните ни ученици и техните страхотни учители – класните ръководители г-жа Анка Славова, г-жа Снежана Блажева и г-жа Стефка Николаева, и учителите в ЦДО групите към класовете: г-жа Юлия Димитрова, г-жа Валя Георгиева и г-жа Евгения Георгиева.
Браво! Поздравления за този резултат!