СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ“ С НАГРАДИ ОТ ПРЕСТИЖЕН РЕГИОНАЛЕН КОНКУРС
Медиа:

ТРЕТА НАГРАДА в раздел „Изобразително изкуство“ за Дария Веселинова от II „б“ клас на СУ „Николай Катранов“ с ръководител г-жа Силва Христова и ПОЧЕТНА ГРАМОТА за активно участие за г-жа Стефка Николаева от престижния ежегоден регионален конкурс „Моят роден град“.

Наградите бяха връчени на 21 март 2022 г. във фоайето на Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“ във Велико Търново.

За двадесет и втори път Регионално управление на образованието – град Велико Търново и Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“ обявиха надпревара за детско-юношеско творчество в областите литература и изобразително изкуство на тема „Образи и картини в творчеството на Емилиян Станев“. Тази година та се провежда в навечерието на Празника на града и е посветена на 40-годишнината от създаването на Средно училище „Емилиян Станев” – град Велико Търново, което също е партньор в това издание на конкурса.

От СУ „Николай Катранов“ споделиха, че са изключително горди от факта, че за поредна година техни ученици и учители са сред отличените участници!

 

По информация на СУ „Н. Катранов“

 

Искате ли да споделите Вашето мнение по тази новина? Пишете ни на obrazovanie@svishtov.bg  или коментирайте на страницата ни във Facebook