ВЕСТНИК ЗА АПОСТОЛА ИЗДАДЕ КЛУБ „АНГЕЛСКИ СЪРЦА“
Медиа:

Специално печатно издание, посветено на 150 години от обесването на Васил Левски подготвиха доброволците от клуб „Ангелски сърца“ в СУ „Николай Катранов“. В него членуват ученици от групите за целодневна организация от V, VI и VII клас.

В продължение на няколко седмици, в часовете за занимания по интереси следобед, учениците събираха материали за живота и делото на Апостола. С помощта на своите учители ги подредиха в специално печатно издание, посветено на великия българин.

Вестникът беше отпечатан и днес, в навечерието на годишнината, доброволците от клуба посетиха всяка от групите за целодневна организация в училището и подариха на децата по един екземпляр от уникалното издание. За по-малките ученици доброволците бяха изработили за подарък и специални книжки за оцветяване, посветени на Васил Левски. При посещенията си в класните стаи те говориха за делото на Апостола и споделиха информация за актуалните мисии на клуб „Ангелски сърца“.

До централния вход на училището доброволците подредиха и тематичен кът, посветен на 150-та годишнина от обесването на Васил Левски.

 

По информация на СУ „Николай Катранов“