Второкласнички от СУ „Николай Катранов“ с наградени рисунки
Медиа:

Първа и втора награда в IV-та Национална изложба на ученическото творчество „Заедно“ за Ивета Гаврилова и Невена Илиева от II „в“ клас на СУ „Николай Катранов“, с класен ръководител г-жа Петя Попова. Двете ученички, спечелили призови места, вече получиха своите купи и грамоти за отлично представяне.
Националната изложба „Заедно“ е организирана от Начално училище „Цани Гинчев“ – град Лясковец с подкрепата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Лясковец, Сдружение за споделено учене „Ела“ и Институт за изследване на интелектуалната недостатъчност и аутистичния спектър на развитие.
За четвърта поредна година инициативата провокира учениците от първи до четвърти клас да нарисуват своите мечти и да изразят талантите си на малки художници върху белия лист, разкривайки творческите си заложби.
Националната изложба на ученическото творчество „Заедно“ има за цел да популяризира ролята на съвременното училище в подкрепа на процеса за осъзнаване и приемане на индивидуалността на всеки ученик, да покаже възможностите за развитие на учениците със специални образователни потребности и да популяризира приобщаването като процес.
Поздравления за младите ни талантливи художнички! Желаем им още много успехи!

По информация на: СУ „Николай Катранов“