XVIII  НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС-ИЗЛОЖБА ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ТРИ ЗВЕЗДИЧКИ 2023“ – БОРЯНА, ЖЕНЯ И СВЕТОСЛАВА
Медиа:

В памет на трагично загиналите на 04.04.2004 г. дванадесет деца от гр. Свищов във водите на река Лим – Сърбия/Черна гора – Александра, Антоана, Антония, Боряна, Валентин, Виктор, Глория, Женя, Лора, Светослава, Светослав, Юлиян.

Организатори на конкурса: Фондация „Ангели от Лим“ и Община Свищов. Конкурсът е в календара на МОН.

Условията за участие, датата за получаване на рисунките и датата на откриване са посочени в обявата на конкурса (приложена в прикачения файл). Оценяването на рисунките ще бъде на 15.05.2023 г.  На гърба на всяка творба да има следната, четливо изписана информация: Трите имена на детето, възраст или клас, точен адрес, училище/школа и име на преподавателя, e-mail и телефон за връзка.
Желаещите да участват да изпратят творбите си по поща или с куриер на адреси: 5250 гр.  Свищов, ул. „Тодор Миланович“ № 1,  ет. 3, за фондация „Ангели от Лим“ или 5250 гр.  Свищов, ул. „Хаджи Димитър“ № 11 – Силвия Манзарова.

Рисувалите за конкурса деца ще получат грамоти за участие, а наградените – статуетки, поименни грамоти с печат на Фондация „Ангели от Лим“ и подпис от нейния председател. Наградите и грамотите за участие на неприсъствалите на откриването, ще бъдат изпратени за наша сметка по пощата или с куриерска служба.
Организаторите запазват правото си за промени в горепосочените дати за което ще бъдете информирани своевременно.
Рисунките не се връщат и остават собственост на организаторите.

 

Телефони за контакти:

– 0887 698927- Петко Петков (e-mail: petnick66@abv.bg) и 0889 315 275- Веселина Тошева-Петкова (petkova2003@mail.bg) –  родители на Боряна.