ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА УЧЕНИЦИ ОТ СУ „НИКОЛАЙ КАТРАНОВ“ СА СРЕД ЛАУРЕАТИТЕ  В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС „ЗАЕДНО В XXI ВЕК“

Едно ПЪРВО и две ВТОРИ места завоюваха учениците от СУ „Николай Катранов” в тазгодишното издание на Международния конкурс „Заедно в XXI век“.

Елеонора Кирилова от 5-ти клас спечели първо място в раздел „Реферати“ (възрастова група 1-4 клас). Ванеса Младенова от 8-ми клас спечели второ място в раздел „Медийни презентации“ във възрастова група 5-7 клас, а Стефан Димитров от 9-ти клас завоюва второ място в раздел „Медийни презентации“ във възрастова група 8-12 клас.

Ръководители на учениците са учителите г-жа Стефка Николаева, г-жа Милена Димитрова и г-жа Галя Иванова.

Конкурсът се организира от Фондация „Устойчиво развитие за България“ и  Организационен комитет с участието на Синдиката  на българските учители, Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти, Националния дворец на децата,   Сдружение на приятелите на Русия „Ал. Невски”, Координационен съвет на руските съотечественици в България, Представителството на Россътрудничество в България, Союз друзей Болгарии – Москва под патронажа на Посолството на Руската Федерация  в Република България и с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

 

По инфомация на СУ „Николай Катранов“