“Заедно в час” ще представи програма “Нов път в преподаването”онлайн на 18 март 2021 г.

Уважаеми колеги,
За студенти и възпитаници на Стопанска академия ще бъде представена програмата “Нов път в преподаването” онлайн на 18 март 2021 г. от 15 часа, и подробна информация, за това как можеш да станеш учител като част от програмата на “Заедно в час”.
Най-вероятно не си преподавал досега, но ти звучи като много интересна възможност, която да опиташ. Но има ли как да станеш учител, ако не си завършил педагогика?
Ако мечтата ти е да си учител, aко си готов да се включиш в сферата на образованието, може би и да смениш кариерната си посока.

Заповядай на уебинара, на който ще се говори повече за възможностите на професията и какво те очаква като начинаещ учител. Ще разбереш повече за това какво представлява програма “Нов път в преподаването” и как ти можеш да допринесеш за едно по-достъпно образование за всяко дете в България чрез нея.

Образованието е една от най-смислените каузи, за които можеш да работиш.
Защо?
Чрез преподаване имаш възможност да влияеш на следващите поколения, да помагаш на учениците си да повярват в своите умения и да надскачат себе си всеки ден. Споделяш знанията, които има смисъл да предадеш нататък.

В края на уебинара ще има време да зададеш въпросите си към екипа на “Заедно в час” и да чуеш историята на учител.
През този линк можете да се присъедините на събитието на 18 март от 15 часа:
https://us02web.zoom.us/j/84682181102