ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА Г-ЖА РУМЯНА КУЗЕВА, НАЧАЛНИК ОТДЕЛ „ОБРАЗОВАНИЕ“
Медиа:

За поредна година, по повод Деня на българската община и местното самоуправление – 12 октомври, кметът на Свищов д-р Генчо Генчев отличи 10 служители на общинска администрация за отличителен професионализъм, последователност и активна дейност в служебните задължения.

Сред отличените за 2022 г. за  изявена отдаденост и ангажираност в професионален план  е  г-жа Румяна Кузева, началник отдел „Образование“, която бе удостоена с почетна грамота и почетна значка.

В зала 1 на Община Свищов градоначалникът отправи приветствени слова към всички общински служители, като им благодари за всеотдайността в работата и взаимните усилия, които полагат ежедневно, за да бъдат в услуга на гражданите и обществото.

 

Ние, служителите в отдел „Образование“ поздравяваме г-жа Кузева за полученото признание, пожелаваме и‘ здраве, благополучие и нека извора на нейното старание и професионализъм, които ежедневно проявява, да не пресъхва никога за да може името на отделът ни да продължава да бъде синоним за качествена дейност, компетентност и коректност.