ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СВИЩОВ Д-Р КРИСТИЯН КИРИЛОВ ПО ПОВОД ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН
Медиа:

ДО

УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩИНА СВИЩОВ

 

Уважаеми Директори,

Скъпи ученици, учители и родители,

 

Приемете моите сърдечни поздрави по повод първия учебен ден – 15 септември!

С откриването на новата учебна 2023/2024 година, училищният звънец ще отвори вратите към нови знания и вълнуващи преживявания. Класните стаи ще се изпълнят с ученици и учители, които заедно, ръка за ръка ще поемат по пътя на знанието. Безспорно първият учебен ден ще бъде най-вълнуващ за първокласниците, които изпълнени с очаквания и надежди ще поемат плахо по пътя на своето образование. Нека им пожелаем „На добър час!“

15 септември е празничен ден, в който трябва да отдадем нужното внимание и към учителите на нашите деца. С търпение и много любов те ще им открият многообразието на света чрез науката и ще разпалят жаждата за знания в техните сърца.

Уважаеми директори и учители, обръщам се към Вас с уважение и респект към благородната Ви професия. Искрено и от сърце Ви желая да бъдете здрави и да се радвате на любовта и успехите на своите възпитаници! Благодаря Ви за Вашата всеотдайност и грижа към младото поколение!

Скъпи ученици, уважавайте своите учители, бъдете постоянни в знанията си и с присъщата ви любознателност, и стремеж към новото, следвайте смело мечтите си!

 

Честит празник и успешна 2023/2024 учебна година!

 

Д-р КРИСТИЯН КИРИЛОВ

Председател на ОбС – Свищов