Благотворителен базар от ученическия съвет на СУ „Димитър Благоев“

Ученическият съвет на СУ „Димитър Благоев“- Свищов организират благотворителна инициатива- базар, от който всеки проявил желание може да се възползва и да пазарува.

Денят е 5 декември, който съвпада с международния ден на доброволеца.

Въпреки трудната година представителите на Ученическия съвет, които неуморно и с любов помагат на хора и животни в нужда са подготвили нещо за честването на празника!

През последните 2 месеца те активно твориха вкъщи и подготвиха онлайн магазин, в който ще намерите невероятни ръчно изработени неща, с които да зарадвате близките и приятелите си. Средствата ще бъдат дарени за добра кауза, а за всеки закупен продукт доброволците ще засадят по 1 дръвче!

Станете ДОБРОдетел като закупите от нашия магазин или ДОБРОволец като споделите сайта, за да достигне до повече хора в страната!

Доброволчеството е лепилото, което ни държи заедно и създава дух на състрадание, приятелство и доверие!
Честит празник на прекрасните, активни, сърцати и добродушни, вечно раздаващи се представители на Ученическия съвет и всички доброволци по света, които всеки ден правят живота с една идея по-прекрасен и по-добър!

За да разгледате всички продукти и да реализирате своята покупка, може да го направите в страницата на ученическия съвет на СУ „Димитър Благоев“.

https://www.blagoevschool.org/US/produkti/