КМЕТЪТ НА СВИЩОВ С НАЦИОНАЛЕН ПРИЗ ОТ СИНДИКАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО
Медиа:

Кметът на Свищов, д-р Генчо Генчев, бе награден от Синдикат „Образование“ към конфедерация на труда „Подкрепа“.  Престижната грамота  за постигнати високи резултати в съвместната дейност, личен принос за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство и  за отличен социален диалог му бе връчена от г-жа Ценка Димитрова,  председател на общинската структура на Синдиката.

Благодарност  за добро социално партньорство в образованието и признание за положените усилия декларираха и от Синдиката на българските учители към Конфедерацията на независимите синдикати в България.

Кметът Генчев изказа своите благодарности за получените отличия и сподели, че осма година образованието е сред водещите приоритети за ръководството, че в действията си местната власт в община Свищов винаги е била водена от това, да бъде създадена модерна среда за образование, обучение, работа и спорт. Образованието е най-важната стъпка към личния успех и затова усилията и действията на общинска администрация са насочени   към укрепване на  социалното сътрудничество между институциите.