Конкурс „Талант на годината“, организиран от студентската общност Talent Club

Уважаеми колеги,
Може да участвате или да номинирате Ваш колега за участие в Конкурса „Талант на годината“, организиран от студентската общност Talent Club.

🌟 Talent Club стартира своята дейност през месец март тази година. Амбицията на проекта е с течение на времето да се превърне в събирателна точка на студентите в България, където те ще могат да откриват кариерни възможности, полезна информация и ресурси, студентски събития и активности, които ще бъдат планирани с цел осъществяване на връзка между студентите и желани от тях работодатели.

Линк към официалния сайт на Talent Club, където можете по-обстойно да се запознаете с идеята и мисията на клуба – http://talentclub.bg/
💡 Една от най-големите инициативи, планирани за тази година, е конкурсът „Талант на годината“.

Основната цел на конкурса следва линията и целите на Talent Club – да среща студентите с качествени работодатели и да им дава реален шанс за развитие занапред. Студентите, които бъдат отличени с приз за I-во II-ро и III-то място във всяка една от категориите, ще получат препоръка пред желан от тях работодател, която ще има тежест при бъдещи кандидатури за работа. Победителите във всяка категория ще получат също така и материални награди. Участниците ще имат възможност и за личен контакт с представители на някои от водещите у нас компании.

„Талант на годината“ е чудесна възможност студентските профили на много амбициозни млади хора да попаднат в ръцете на точния човек и това да открие много нови възможности пред тях. Как? – На етап Гласуване на Жури. След предварителен подбор, базиран на ясни и точни критерии (алгоритъм), представители на водещи у нас компании ще оценят избраните кандидатури и ще изготвят финалното класиране.

🔔“Талант на годината“ е отлична възможност за студентите да представят себе си пред потенциални бъдещи работодатели.

Линк към сайта, където студентите могат да се регистрират за участие – http://talentclub.bg/talent-of-the-year-2021/
Краен срок за записване 20 май 2021 г.