Открит урок по родолюбие представиха ученици от СУ „Николай Катранов“
Медиа:

         В навечерието на националния празник Трети март, учениците от II в и IV в клас на СУ „Николай Катранов“ представиха открит урок на тема „С България в сърцето“.

Събитието се състоя в Камерната зала на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856“.

Пред своите родители, баби и дядовци, децата изнесоха вълнуваща музикално-поетична програма, в която прозвучаха вечните стихове и песни, посветени на България и националните ни герои. Четвъртокласниците споделиха и свои авторски съчинения, посветени на величието и достойнствата на нашата родина.

На финала на програмата, в знак на благодарност за любезното домакинство, децата подариха на Читалището свои рисунки с красотите на България.

За чудесния урок по родолюбие учениците и техните учителки г-жа Стефка Николаева, г-жа Петя Попова, г-жа Евгения Георгиева и г-жа Мария Андреева бяха отличени с почетни грамоти от директора на училището г-н Генади Иванов.

Откритият урок „С България в сърцето“ бе част от дейностите по проект „Израстваме заедно“, който СУ „Николай Катранов“ изпълнява през настоящата учебна година. Проектът е финансиран по националната програма на МОН „С грижа за всеки ученик“, модул: „Добри практики за взаимодействие на образователните институции с родителите“.

 

 

По информация на СУ „Николай Катранов“