Първо място за Виктория Георгиева в състезанието на Кеймбридж училищата
Медиа:

На 25.06.2021 г. директорът на СУ „Николай Катранов” г-н Генади Иванов връчи сертификатите на учениците, взели участие в Националния кръг на състезанието по английски език „KGL“, провеждано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Стана традиция всяка година катрановци да са сред първите в надпреварата.  Тази година отново имаме повод за гордост –  Виктория Георгиева от VIII „а“ клас завоюва първо място в нивото си. Поздравления за високия резултат на Виктория и нейната учителка по английски език г-жа Теодора Атанасова. Двете получиха награди от издателство „КЛЕТ“.

Отлично се представиха в националния кръг на състезанието и останалите пет катрановски участници: Нася Гайдарова и Рая Савова от V „а“ клас, Виктория Дикова от VI „б“ клас, Тонислав Атанасов от VII „а“ клас и Гергана Бадева от X „а“ клас. Техни учители по английски език са г-жа Мария Йорданова, г-жа Веселина Варамезова и г-жа Палома Тодорова. Поздравления и към тях за високите резултати!

Международният кръг на състезанието „Global Winner Event” ще се проведе в периода от 24 до 26 септември 2021 г. в Гърция. В него ще вземат участие победителите от националните кръгове на миналогодишното и тазгодишното състезание.

По инфомация на: СУ „Николай Катранов“