ПОРЕДНИ ПРИЗОВИ НАГРАДИ ЗА ЕЛЕОНОРА КИРИЛОВА
Медиа:

Поредни призови награди от престижни национални конкурси за ЕЛЕОНОРА КИРИЛОВА, ученичка в VI „в“ клас на СУ „Николай Катранов“.

Преди броени дни Елеонора бе наградена за класирането си на ПЪРВО МЯСТО в раздел „Мултимедийни формати“ в Националния ученически конкурс „Куба – далечна и близка“, който се провежда под патронажа на Посолството на Република Куба в България. Наградите на отличените ученици бяха връчени на официална церемония в Националния дворец на децата в столицата лично от Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан, посланик на Куба в България.

В края на месец октомври стана ясно, че Елеонора е отличена и в XXX Национален ученически конкурс на  НК „Родолюбие“, който тази година бе посветен на 150 години от рождението на Гоце Делчев. Презентацията на ученичката от СУ „Николай Катранов“ бе класирана на ВТОРО МЯСТО.

За поредна година Елеонора е лауреат и на Международния конкурс „Заедно в XXI век“, организиран от фондация „Устойчиво развитие за България“, където спечели ПЪРВО МЯСТО в раздел „Реферати“.

И трите конкурса са включени в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците на Министерство на образованието и науката.

Наградените разработки на ученичката бяха подготвени под ръководството на учителите г-жа Нина Божидарова и г-жа Милена Димитрова.

 

По информация на СУ „Николай Катранов“