РОЗА КРЪСТЕВА-ПОПОВА С НАГРАДА „УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА“ НА СБУ
Медиа:

На 19 май 2022 г. в „София Хотел Балкан“ Синдикатът на българските учители проведе заключителния етап на XXV национален конкурс „Учител на годината“, в които бяха номинирани над 90 учители и директори в десет направления.

В природо-математическото направление сред удостоените с престижната награда на СБУ е г-жа Роза Кръстева-Попова, старши учител по биология и здравно образование в СУ „Николай Катранов“.

Г-жа Роза Кръстева е от педагозите, които учениците определят като „учител институция”, преподавател с огромна енергия, който увлича и запалва огъня у своите ученици. За много от катрановските възпитаници биологията е любим предмет, благодарение на г-жа Кръстева, която умее да превърне уроците в забавно, вълнуващо приключение, в празник на работещия ум. Десетки са нейните възпитаници, поели професионалния път на успешни лекари, фармацевти, стоматолози, ветеринари. За достойнствата на г-жа Роза Кръстева говори и отличното представяне на нейните ученици в Държавните зрелостни изпити по биология и здравно образование през годните.

Честита награда, дълбок поклон и силни аплодисменти за Вас, госпожо Кръстева!

 

По информация на СУ „Николай Катранов“

 

Искате ли да споделите Вашето мнение по тази новина? Пишете ни на obrazovanie@svishtov.bg  или коментирайте на страницата ни във Facebook