Стажантска програма в Партнърс Груп БГ
Медиа:

На 14.10.2020 г. Партнърс Груп БГ организира онлайн семинар за студенти. Всички студенти включили се в онлайн семинара ще получат покана за участие в обучителната стажантска програма. Обучителният цикъл в стажантската програма трае 6 седмици и включва менторство от най – успешните мениджъри в компанията за България и Словакия. Насочена към придобиване на практически умения от бизнеса, след успешно завършването на обучителната стажантска програма, студентите получават сертификат и възможност за започване на работа или възможност за стартиране на собствен бизнес.

За регистрация в онлайн семинара, даващ възможност за участие в програмата, студентите трябва да попълнят следната регистрационна форма от ТУК

След регистрацията ще получите линк за влизане в семинара. Линкът ще бъде изпратен на имейла, който ще предоставите при регистрацията.

Краен срок за записване 13.10.2020г. 23:59 ч.
Важно е в регистрационната форма да посочите, че сте студенти на Стопанска академия – Свищов. (без значение формата на обучение – редовно, задочно или дистанционно).
Важно е, по време на семинара да участват през целия период на онлайн семинара, от 17:30 ч. до 19 ч., само тогава ще ви се признае и ще може да продължите на следващо ниво.
По време на презентацията ще се обяснят стъпките за участие в стажантската програма. Всеки един студент проявил интерес ще бъде насочен към ментор. Стажантската програма включва обучения по различни теми. За тези, които се запишат и продължат със стажантската програма и останат до 4то ниво на академията, има едно единствено обучение което се заплаща и то се провежда в два почивни дни (един уикенд), следващото ще бъде в град. Стара Загора. Цената е 54 лв. на човек и включва: нощувка в хотел, пълен храноден (обяд, вечеря, закуска), както и наема на залите за обучението. Но това е само за студентите, които са проявили интерес и са останали до 4-то ниво на траининг академията.

Повече информация за компанията и за стажантската програма: Кариера по друг начин
https://partnersgroup1-my.sharepoint.com/personal/kaloyan_kostadinov_pgbg_bg/_layouts/15/onedrive.aspx?id=%2Fpersonal%2Fkaloyan%5Fkostadinov%5Fpgbg%5Fbg%2FDocuments%2FAttachments%2FPartners%20Group%20BG%20recruitment%2Epdf&parent=%2Fpersonal%2Fkaloyan%5Fkostadinov%5Fpgbg%5Fbg%2FDocuments%2FAttachments&originalPath=aHR0cHM6Ly9wYXJ0bmVyc2dyb3VwMS1teS5zaGFyZXBvaW50LmNvbS86YjovZy9wZXJzb25hbC9rYWxveWFuX2tvc3RhZGlub3ZfcGdiZ19iZy9FYm9UVXlBdXY2NUx0RFNCWFYyUm5JMEJhQXpUM3NXdEdVSEhHZlJLVDRMWURRP3J0aW1lPW82dHpoZ3R3MkVn